bingo på nätet

Tips inför att spela bingo online

När du vill börja spela bingo online och ska hitta en sida att spela bingo på så finns det en hel del saker du kan tänka på för att det ska kännas så säkert som möjligt.

 
* Som ny spelare har du möjlighet att spela bingo gratis. Utnyttja detta för att få testa på flera olika bingosidor innan du bestämmer dig för den som du trivs bäst hos. De flesta bingosidor på nätet erbjuder nämligen nya spelare att få en välkomstbonus. Den brukar vara på trettio kronor, eller kanske lite mer om du har tur. Denna bonus får du fritt spela för utan att sätta in en enda krona av dina egna pengar. Du kan alltså prova på flera bingosajter utan att själv behöva offra en enda krona av dina egna pengar.
När du väljer bingosajt kan du fundera över saker som hur användarvänlig bingosidan är, hur snabb och kunnig supporten är, hur många spelare sidan har online och om sajten känns trygg, pålitlig och stabil.
När det är dags att göra första insättningen kan du oftast välja mellan Internetbank, kreditkort eller genom en fristående mellanhand, exempelvis Neteller. De flesta bingosajter erbjuder inte bara en välkomstbonus utan också en insättningsbonus vilket betyder att när du gör din första insättning får du en procentuell bonus. Det kan visa sig genom att om du sätter in 100 kronor av dina pengar så får du 100 %, alltså 200 kronor insatta på ditt spelkonto.
När du spelar bingo online så kommer du att märka att det finns en chatt i varenda bingosajt. På regelbundna tider kommer det att vara en chattvärd där. Denna chattvärd kan svara på frågor du har om att spela bingo online och om sajten och dess funktioner. Chattvärden har också som sin uppgift att öka trivseln bland nya spelare. Exempelvis anordnas ofta tävlingar i chatten, där du får chans att vinna lite extrapengar.